Aura - Visjons hjemmeside

 

VELKOMMEN TIL OSS

 

Det har blitt 2021, og vi er blitt pensjonister. Anne-Grethe vil fortsatt jobbe et par dager i uken, men vi vil få mer tid sammen. Når det gjelder messer, skal vi fortsette med dette i Drammen, Stavanger, Bergen og Lillestrøm. Vi kommer til å fortsette med å kunne reise på hjemmebesøk til folk som ønsker det. Da er regelen vår at klarer du å få med seks andre i tillegg til deg selv, vil du få gratis bilde og tolking.  


Sebastian har fått en lillebror, Gabriel, som er blitt ett år i høst - og Nicolay har fått Collin som allerede er to og et halvt. Alle barnebarna er til stor glede for oss. 

Det er lenge siden vi har avholdt noe hyttekurs i Valdres. De siste gangene vi prøvde oss, var det liten interesse. Det er mulig det kommer nye tilbud om dette - i så fall vil vi så klart annonsere på egen siden og sende epost til de vi tror kan tenke seg å være med.  


Vi har drevet Aura-Visjon siden 2007, men startet med Aura - bilder allerede i 2005. Motivasjonen vår for å drive Aura-Visjon er først og fremst et ønske om å kunne hjelpe andre til å få en bedre hverdag. For å få til det, tror vi at noe av det viktigste er å innse at vi alle bærer på hver vår sannhet, og at vi alle har våre egne løsninger inni oss. Det vi mener vi er gode på, er å hjelpe mennesker til å finne sine spesielle løsninger, slik at de blir bedre i stand til å hjelpe seg selv.

 

«Hva som ligger bak oss, og hva som ligger foran oss, er småsaker i forhold til hva som finnes inni oss.»   Ralph Waldo Emerson. (1803 - 1882)