Aura - Visjons hjemmeside

 

VELKOMMEN TIL OSS

 

Hei.

Nå i 2016 har vi roet ned messedeltakelsen veldig. Vi har vært på et par messer i høst også - og vil komme til Drammen helga 15. og 16. oktober. Vi vil også være til stede på den store messen på Lillestrøm i helga 4. til 6. november. Også har vi vi vært i Stavanger og på «Blaker-messa» som denne gangen var flyttet til Eidsverket på Bjørkelangen. Veldig forskjellige messer - men svært hyggelige på hver sin måte. 


Ellers har Sebastian blitt en viktig del av livet vårt - og han har bodd hos oss i 5 uker i høst fordi hjemmet hans skulle få nytt bad. Og nå har han fylt to for lenge siden.


Vi har holdt ett hyttekurs i vår - og kanskje kommer det tilbud om et nytt. Vi har ikke helt klart å bestemme oss ennå. 


Vi har drevet Aura-Visjon siden 2007, men startet med Aura - bilder allerede i 2005. Motivasjonen vår for å drive Aura-Visjon er først og fremst et ønske om å kunne hjelpe andre til å få en bedre hverdag. For å få til det, tror vi at noe av det viktigste er å innse at vi alle bærer på hver vår sannhet, og at vi alle har våre egne løsninger inni oss. Det vi mener vi er gode på, er å hjelpe mennesker til å finne sine spesielle løsninger, slik at de blir bedre i stand til å hjelpe seg selv.

 

«Hva som ligger bak oss, og hva som ligger foran oss, er småsaker i forhold til hva som finnes inni oss.»   Ralph Waldo Emerson. (1803 - 1882)